STERILON CAR 18W/230V

Συσκευές ανακύκλωσης και καθαρισμού αέρα με τεχνολογία UV-C που προορίζονται για εγκατάσταση μέσα μεταφοράς (ταξί, λεωφορεία, μίνι λεωφορεία, πούλμαν, τρένα, τραμ).

STERILON CAR 18W/230V

Οι συσκευές UV-C STERILON CAR που εκπέμπουν υπεριώδες φως (UV-C) είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές συσκευές ικανές να απομακρύνουν ιούς, βακτήρια, μούχλα από την επιφάνεια ή να καταστρέψουν το DNA ή το RNA τυχόν εκτεθειμένων μικροοργανισμών.
Οι συγκεκεριμένες συσκευές προορίζονται για εγκατάσταση σε μέσα μεταφοράς (ταξί, λεωφορεία, μίνι λεωφορεία, πούλμαν, τρένα, τραμ).

XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Λειτουργία απολύμανσης ροής αέρα
Τύπος φωτός: υπεριώδες UV-C
Σώμα από ατσάλι, επικαλυμμένο με σκόνη σε λευκό
Πολύ χαμηλό βάρος: ~ 2,5 κιλά
Ροή αέρα: 84 m³ / h
Φίλτρο σκόνης
Διάρκεια ζωής φωτεινής πηγής: 9000 ώρες
Μήκος κύματος UV-C: 253,7 nm
Τάση τροφοδοσίας: 220-240V
Κατηγορία προστασίας από ηλεκτροπληξία: I, III
Κατηγορία προστασίας εισόδου: IP20
Έκδοση με καλώδιο τροφοδοσίας (3m για 230V και 5m για 12V)
Διακόπτης έναρξης / λήξης
Συσκευή εξοπλισμένη με μετρητή χρόνου λειτουργίας για να δείξει το χρόνο ζωής της λαμπας  UV-C. Αφού παρέλθει ο προγραμματισμένος αριθμός ωρών ζωής των λαμπτήρων φθορισμού UV-C (9000), οι λαμπτήρες πρέπει να αντικατασταθούν και να επαναρυθμιστεί ο μετρητής.
Διατίθενται μοντέλα με δυνατότητα τροφοδοσίας 230V και πρίζα 12V στα οχήματα

Λειτουργία απολύμανσης ροής αέρα
Χάρη στην συνεχόμενη κυκλοφορία, ο αέρας διέρχεται από το εσωτερικό της συσκεύης, όπου εκτίθεται στο φως και απολυμαίνεται και στη συνέχεια ωθείται έξω. Το θωρακισμένο φως UV-C δεν διαφεύγει στο εξωτερικό της συσκευής, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χώρους όπου είναι απαραίτητο να απολυμανθεί με ασφάλεια και αποτελεσματικά ο αέρας παρουσία ανθρώπων.

Η αποδοτικότητα και η ασφάλεια χρήσης είναι προτεραιότητα
Ο σχεδιασμός του εσωτερικού του φωτιστικού εξασφαλίζει τέλεια ροή αέρα και το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης απολύμανσης. Η συσκευή UV-C STERILON CAR είναι εξοπλισμένη με προστασία από το ανεπιθύμητο άνοιγμα. Η αφαίρεση του άνω καλύμματος απαιτεί εξαγωνικό κλειδί.

Ειδική σήμανση – Δωρεάν με την αγορά κάθε συσκευής

Ειδική σήμανση - Δωρεάν με την αγορά κάθε συσκευής

Σε κλειστούς χώρους όπως η καμπίνα ενός ταξί, τα λεωφορεία, τα μίνι λεωφορεία, τα τραμ, τα τρένα καθώς και τα πλοία, συσσωρεύονται παθογόνοι μικροοργανισμοί τόσο στον αέρα όσο και στις επιφάνειες. Έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει ιδιαίτερα μεγαλύτερος κίνδυνος μόλυνσης στους εσωτερικούς χώρους, με ιδιαίτερα αυξητική τάση όταν υπάρχει μεγάλος συνωστισμός.
Επιπρόσθετα λόγω της μόλυνση του αέρα (σκόνη, καυσαέριο κλπ), οι ανθρώπινοι οργανισμοί τείνουν να γίνονται πιο ευάλωτοι και επιρρεπείς σε κάθε είδους ίωση και μόλυνση. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι οι επιβάτες μας θα μεταφέρονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον που θα καθαρίζεται διαρκώς ο αέρας , θέλουμε μια covid free καμπίνα.
Οι συσκευές τις Pure Violet αδρανοποιούν το 99,9% των ιών (συμπεριλαμβανομένου του covid-19) πιστοποιημένα από την πρώτη φορά!
Υπάρχουν δύο τύποι συσκευών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, οι καθαριστές αέρα που λειτουργούν κατά την παρουσία των επιβατών και οι αποστειρωτές επιφανειών που λειτουργούν χωρίς την παρουσία επιβατών και αποστειρώνουν σε πολύ σύντομο χρόνο.
Ήδη η τεχνολογία UVC για τον καθαρισμό του αέρα και την αποστείρωση των επιφανειών χρησιμοποιείται στο μετρό της Νέας Υόρκης αλλά και στο μετρό Μόσχας.
Είναι πολύ πιο οικονομική μέθοδος απολύμανσης σε σχέση με τα παραδοσιακά χημικά απολυμαντικά (κόστος χημικών προιόντων και κόστος εργατικών) τα οποία έχουν παρενέργειες στην υγεία, καθώς επίσης απαιτεί πολύ λιγότερο χρόνο εφαρμογής και πλήρους απολύμανσης
Έχουν εφαρμογή σε όλα τα μεταφορικά μέσα και μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα.

Το μέγεθος συγκεκριμένα του καθαριστή αέρα sterilon car, που είναι μια συσκευή που ανακυκλώνει – καθαρίζει τον αέρα παρουσία επιβατών, κατά τη διάρκεια της μεταφορά τους και ουσιαστικά τοποθετείται μόνιμα στην καμπίνα, ‘χει διαστάσεις 145Χ145Χ407 mm μόνο!
Ενδεικτικά μια συσκευή αποστείρωσης επιφανειών όπως η UVC Sterilon 36w, η οποία είναι φορητή και τη χρησιμοποιούμε χωρίς την παρουσία επιβατών, έχει διαστάσεις 215Χ320Χ95 mm.
Η τοποθέτηση των συσκευών είναι πολύ απλή, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι η τροφοδοσία ρεύματος, η οποία μπορεί να γίνει ακόμη και από την πρίζα του αναπτήρα ενός επιβατηγού.

Ναι, είναι απόλυτα ασφαλές τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα ζώα. Οι καθαριστές αέρα της Pure Violet δεν επιτρέπουν την έκλυση UVC ακτινοβολίας εκτός της συσκευής ενώ διαθέτουν ειδικό κλείδωμα της πρόσοψης της συσκευής. Επιπρόσθετα δεν παράγουν όζον! Αγοράζοντας τον καθαριστή αέρα της Pure Violet σας προμηθεύουμε δωρεάν και την ειδική σήμανση-αυτοκόλλητο όπου κοινοποιεί στον πελάτη σας ότι η καμπίνα του επιβατικού σας οχήματος είναι ασφαλής και καθαρίζεται διαρκώς. Είναι ένας σοβαρός λόγος ώστε να το επιλέξετε!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας στο τηλέφωνο +30 210 2203163
ή εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.