Θέαμα

Θέαμα

Οι χώροι θεάματος (θέατρο, κινηματογράφος, μουσείο, στούντιο και τηλεόραση) μπορούν πλέον να ενισχύσουν τα πρωτόκολλα απολύμανσης των χώρων τους με την τεχνολογία υπεριώδους ακτινοβολίας με UVC σε συνδυασμό με φίλτρα HEPA. Είναι ένα επιπλέον βήμα για την προστασία της υγείας των καλλιτεχνών, των εργαζομένων και των θεατών.

Μουσεία

-Συσκευές απολύμανσης επιφανειών όπως η UVM216, UV-C STERILON 72W & 108W, STERILON SQUARE είναι ικανές να απολυμάνoυν τις επιφάνειες όπου έρχονται σε επαφή με τον κόσμο όπως γραφεία, αίθουσες αναμονής, καθίσματα, κοινόχρηστοι χώροι, τουαλέτες και άλλα σε ποσοστό 99,99%.

-Συσκευές ανακύκλωσης και καθαρισμού του αέρα όπως UVAIR 300F ,  STERILON AIR, STERILON FLOW, STERILON SQUARE PP/PN/PZ, UVAIR 108, UVAIR 216, STERILON SQUARE HEPA μπορούν να μειώσουν το ποσοστό μετάδοσης παθογόνων μικροργανισμών δραματικά ανακυκλώνοντας τον αέρα στους εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους και σκοτώνοντας τους παθογόνους μικροοργανισμούς με τη χρήση UVC λαμπτήρων, αλλά και φίλτρων.

Όλες οι συσκευές αποστείρωσης επιφανειών και ανακύκλωσης -καθαρισμού αέρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους χώρους. Η επιλογή της κατάλληλης συσκευής εξαρτάται από τις προδιαγραφές του εκάστοτε χώρου.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στούντιο & Τηλεόραση

Στούντιο & Τηλεόραση

-Συσκευές απολύμανσης επιφανειών όπως η UVM216,UVP36,UVL220, UV-C STERILON 72W & 108W, STERILON SQUARE είναι ικανές να απολυμάνουν τις επιφάνειες όπου έρχονται σε επαφή με τον κόσμο όπως γραφεία, αίθουσες αναμονής, καθίσματα, κοινόχρηστοι χώροι, τουαλέτες και άλλα σε ποσοστό 99,99%.

-Συσκευές ανακύκλωσης και καθαρισμού του αέρα όπως η UVAIR 300F,UVAIR 216, UVAIR 108, STERILON AIR, STERILON FLOW, STERILON SQUARE PP/PN/PZ , STERILON SQUARE HEPA, STERILON HEPA μπορούν να μειώσουν το ποσοστό μετάδοσης παθογόνων μικροργανισμών δραματικά ανακυκλώνοντας τον αέρα στους εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους και σκοτώνοντας τους παθογόνους μικροοργανισμούς με τη χρήση UVC λαμπτήρων, αλλά και φίλτρων.

Όλες οι συσκευές αποστείρωσης επιφανειών και ανακύκλωσης -καθαρισμού αέρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους χώρους. Η επιλογή της κατάλληλης συσκευής εξαρτάται από τις προδιαγραφές του εκάστοτε χώρου.

 

Θέατρο & Κινηματογράφος

Θέατρο & Κινηματογράφος

– Συσκευές απολύμανσης επιφανειών όπως η UVM216, UVL220,UV-C STERILON 72W & 108W, STERILON SQUARE είναι ικανές να απολυμάνουν τις επιφάνειες όπου έρχονται σε επαφή με τον κόσμο όπως αίθουσες προβολών, αίθουσες αναμονής, καθίσματα, κοινόχρηστοι χώροι, τουαλέτες και άλλα σε ποσοστό 99,99%.

– Συσκευές ανακύκλωσης και καθαρισμού του αέρα όπως UVAIR 300FUVAIR 216, UVAIR 108, STERILON AIR,STERILON FLOW, STERILON SQUARE PP/PN/PZ, STERILON SQUARE HEPA μπορούν να μειώσουν το ποσοστό μετάδοσης παθογόνων μικροοργανισμών δραματικά ανακυκλώνοντας τον αέρα στους εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους και σκοτώνοντας τους παθογόνους μικροοργανισμούς με τη χρήση UVC λαμπτήρων, αλλά και φίλτρων.

Όλες οι συσκευές αποστείρωσης επιφανειών και ανακύκλωσης – καθαρισμού αέρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους χώρους. Η επιλογή της κατάλληλης συσκευής εξαρτάται από τις προδιαγραφές του εκάστοτε χώρου.

Σε οποιοδήποτε κλειστό χώρο παρατηρείτε συνωστισμός, αυτομάτως αυξάνεται πολύ η  πιθανότητα μετάδοσης τω ιών μεταξύ των παρευρισκομένων. Σε σημεία όπως τα ταμεία, το κυλικείο, οι αίθουσες προβολών και οι χώροι αναμονής παρατηρείτε αυξημένη συσσώρευση επιβλαβών σωματιδίων και παθογόνων μικροοργανισμών στον αέρα λόγω του συνωστισμού.

Οι καθαριστές αέρα αλλά και οι αποστειρωτές επιφανειών της Pure Violet δίνουν λύση στο πρόβλημα.

Οι συσκευές αποστείρωσης  επιφανειών αποστειρώνουν τις επιφάνειες και τα αντικείμενα που έρχονται σε επαφή με τον άνθρωπο όπως αίθουσες προβολών, αίθουσες αναμονής, καθίσματα, κοινόχρηστοι χώροι, τουαλέτες σε ποσοστό 99,99% πιστοποιημένα από την πρώτη φορά!

Οι συσκευές ανακύκλωσης και καθαρισμού αέρα μπορούν να μειώσουν δραστικά το ποσοστό μετάδοσης παθογόνων μικροοργανισμών (όπως τον covid-19) ανακυκλώνοντας τον αέρα στους εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους, παρουσία ανθρώπων και σκοτώνοντας τους παθογόνους μικροοργανισμούς με τη χρήση λαμπτήρων UVC αλλά και φίλτρων HEPA.

Ήδη το κινηματοθέατρο Joao D’Oliva Monteiro στη Πορτογαλία χρησιμοποιεί τις συσκευές αποστείρωσης επιφανειών UVC (συγκεκριμένα UVL 150 & UVL 220) για την αποστείρωση των αιθουσών και έτσι κατάφερε να μείνει ανοιχτό από τον Οκτώβριο 2020!

Τις ίδιες μεθόδους αποστείρωσης ακολούθησαν στη συνέχεια το βασιλικό θέατρο ‘Teatro Real de Madrid’ καθώς και το ‘Teatro Rojas de Toledo’.

 

 

 

Το επίπεδο θορύβου των συσκευών καθαρισμού -απολύμανσης αέρα είναι αρκετά χαμηλό. Πολλές συσκευές διαθέτουν επιλογή λειτουργίας ‘SILENT ’ή ‘ECO’ όπου μειώνονται οι στροφές του ανεμιστήρα και συνεπώς το επίπεδο του θορύβου όταν το επιθυμούμε. Ιδιαίτερα για μεγάλους χώρους θεάματος όπως θέατρα , σινεμά υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης της συσκευής εκτός της αίθουσας και ο αέρας ανακυκλώνεται-καθαρίζεται μέσω  συστήματος αεραγωγών.

Ο έλεγχος των συσκευών μπορεί να γίνεται και απομακρυσμένα μέσω εφαρμογής.

Οι συσκευές αποστείρωσης επιφανειών είναι αθόρυβες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς παρουσία ανθρώπων.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και τους τρόπους που μπορεί η τεχνολογία UVC να σας βοηθήσει στην απολύμανση και αποστείρωση του χώρου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας στο τηλέφωνο +30 210 2203163
ή εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.