Εφαρμογές

Οι καθαριστές αέρα αλλά και οι αποστειρωτές επιφανειών και αντικειμένων με τεχνολογία UVC καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών ενισχύοντας το πρωτόκολλο καθαρισμού επαγγελματικών χώρων και επιχειρήσεων. Συνίσταται δε και για οικιακή χρήση, για την απολύμανση και τον καθαρισμό δωματίου, σαλονιού και κάθε χώρου του σπιτιού σας. Αποτελεί μια σύγχρονη Πράσινη τεχνολογία εφόσον δεν αφήνει χημικά κατάλοιπα στο περιβάλλον.

Εστίαση

Σήμερα με βάση τη νέα πραγματικότητα οι χώροι εστίασης όπως τα εστιατόρια, οι καφετέριες και τα clubs, χρειάζονται γρήγορη και αποτελεσματική απολύμανση. Με τα νέα συστήματα UVC κρατάμε τους χώρους διασκέδασης ασφαλείς για τους πελάτες αλλά και για τους εργαζόμενους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υγεία

Μια ομάδα ειδικών επιστημόνων κατασκευάζει ασφαλή, κλινικά αποτελεσματικά συστήματα αποστείρωσης με υπεριώδη ακτινοβολία UVC, με τις υψηλότερες διεθνή προδιαγραφές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκπαίδευση

Με την έλευση της πανδημίας του COVID-19 τα σχολεία έκλεισαν και οι μαθητές μας εισήλθαν σε ένα νέο σύστημα εκπαίδευσης από το σπίτι, μακριά από την τάξη, την αυλή, τους φίλους. Το άνοιγμα έρχεται με προκλήσεις που οι μαθητές και οι δάσκαλοι πρέπει να εργαστούν να ξεπεράσουν. Ένα μεγάλο μέρος της διατήρησης της ασφάλειας των μαθητών περιλαμβάνει τη σωστή απολύμανση αλλά και τον καθαρισμός-ανακύκλωση του αέρα στις τάξεις. Τα συστήματα UVC της Pure Violet έρχονται να εξασφαλίσουν ένα κλινικά ασφαλές περιβάλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τουρισμός

Ύστερα από μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τον τουριστικό κλάδο, τα ξενοδοχεία, τα συνεδριακά αλλά και τα εκθεσιακά κέντρα καλούνται να αντιμετωπίσουν μια νέα πρόκληση. Αυτή η πρόκληση δεν είναι άλλη από την ανάκτηση της εμπιστοσύνης τόσο των επισκεπτών όσο και των εργαζομένων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χώροι εργασίας

Η εργασία όπως έχει διαμορφωθεί μετά την πανδημία του Covid-19 αντιμετωπίζει την πρόκληση της τηλεργασίας ή της επιστροφής σε ένα κοινό εργασιακό χώρο ξανά. Για την επιστροφή στο φυσικό εργασιακό περιβάλλον χρειάζεται εμπιστοσύνη ότι θα είναι κλινικά ασφαλές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημόσια κτίρια

Όλο και περισσότεροι δημόσιοι χώροι ( τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, εκκλησίες κλπ.)ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν το υπεριώδες φως για την καταπολέμηση του COVID-19. Το υπεριώδες φως UVC διαταράσσει το DNA των κυττάρων του ιού και αποτρέπει την αναπαραγωγή τους. Αποτελεί την πιο αποτελεσματική λύση για όλους τους δημόσιους χώρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μέσα μαζικής μεταφοράς

Η Pure Violet χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την απολύμανση των λεωφορείων, των τρένων, των ταξί και των πλοίων μιας πόλης. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια λάμψη του υπεριώδους φωτός UVC και ο ιός εξαλείφεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέαμα

Οι χώροι θεάματος (θέατρο, κινηματογράφος, μουσείο, στούντιο και τηλεόραση) μπορούν πλέον να ενισχύσουν τα πρωτόκολλα απολύμανσης των χώρων τους με την τεχνολογία υπεριώδους ακτινοβολίας με UVC. Είναι ένα επιπλέον βήμα για την προστασία της υγείας των καλλιτεχνών, των εργαζομένων και των θεατών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καταστήματα Λιανικής

Σήμερα με βάση τη νέα πραγματικότητα τα μαγαζιά λιανικής αγοράς, τα super markets και γενικά οι χώροι συγκέντρωσης κοινού, χρειάζονται τρόπους εύκολης, γρήγορης και αποτελεσματικής απολύμανσης περισσότερο από ποτέ. Η Pure Violet με τα συστήματα UVC έρχεται να καλύψει την ανάγκη και απαίτηση του κόσμου για ασφάλεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χώροι άθλησης

Το άνοιγμα των γυμναστηρίων μετά το πρώτο κύμα της πανδημίας του COVID-19 ήταν αμφισβητήσιμο. Προχωρώντας με τα νέα δεδομένα η τεχνολογία υπεριώδους ακτινοβολίας UVC έρχεται να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού, αποδεικνύοντας τόσο στους γυμναστές όσο και στους γυμναζόμενους ότι λειτουργούν σε ένα ασφαλές κλινικά περιβάλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κέντρα αισθητικής

H συνεχής χρήση απολυμαντικών χημικών ουσιών στα κομμωτήρια, τα κέντρα περιποίησης άκρων και στα spa, οδήγησε στην ανάγκη χρήσης φυσικών μεθόδων απολύμανσης. Ως τέτοια εναλλακτική λύση εμφανίζεται η χρήση της υπεριώδους ακτινοβολίας UVC.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας στο τηλέφωνο +30 210 2203163
ή εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.